I ♥ ANDALUSIË

Over Annemarie

HOLA!, ik ben Annemarie, de drijvende kracht achter Corazón Andaluz. Ik verwelkom je graag op ¨mijn berg¨ om mijn passie voor Andalusie met je te delen.

Deze passie  begon in 2002 tijdens een half jaar studie in Sevilla. De cultuur de mensen, ik voelde met er thuis. De jaren daarna heb ik tijdens vele vakanties en tripjes heel Andalusië doorkruist en is de liefde voor dit mooie gebied gegroeid. Ik hou ervan om heerlijke wandelingen te maken in de prachtige natuur en te genieten van de eeuwenoude cultuur van dit gebied. Tot laat in de avond tapas eten op een gezellig terrasje hoort daar natuurlijk ook bij.

Het gevoel begon steeds meer te onstaan dat ik in Andalusië wilde blijven en mijn passie voor dit gebied met anderen zou kunnen delen. Het idee van Guesthouse Corazón Andaluz was geboren en de zoektocht kon beginnen. Begin 2018 kwam deze prachtige plek op mijn pad en ik was meteen verkocht, dit was het! Wat een adembenemend uitzicht en wat een rust, hier wil ik zijn!

Toen ging het ineens heel snel, twee maanden later zat ik met onze 2 katten in het vliegtuig met een ticket enkele reis Malaga. Het avontuur was gestart!

Het klussen kon beginnen en naast bloed, zweet en tranen, heb ik er vooral veel liefde in gestopt. Met trots kan ik zeggen dat ik een super fijne plek hebben gecreëerd voor onze gasten.

Ik geniet elk dag van deze prachtige plek. Wil jij ook graag komen genieten in ons paradijsje? Ik kijk er naar uit om je welkom te heten!

Tot snel!

Annemarie