We love ♥ Andalusië

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Hallo, wij zijn Rudolf en Annemarie. Wij houden van Andalusië en deze passie willen wij graag met je delen.

De afgelopen jaren hebhen wij Andalusië tijdens vele vakanties en tripjes doorkruist. Daar is onze liefde voor dit mooie gebied gegroeid. Wij houden ervan om heerlijke wandelingen te maken in de prachtige natuur en genieten van de eeuwenoude cultuur van dit gebied. En tot laat in de avond tapas eten op een gezellig terrasje hoort daar natuurlijk ook bij.

Andalusië blijft ons iedere keer weer verrassen, we raakten niet uitgekeken. Hierdoor ontstond bij ons de vraag of we hier niet definitief konden blijven en onze passie voor dit land met anderen konden delen.

Het idee van Bed and Breakfast Corazón Andaluz was geboren en de zoektocht kon beginnen. Begin 2018 kwam deze prachtige plek op ons pad en we waren we meteen verkocht, dit was het! Wat een adembenemend uitzicht en wat een rust, hier wilden we blijven!

Toen ging het ineens heel snel, twee maanden later zaten we met onze 2 katten in het vliegtuig met een ticket enkele reis Malaga. Ons avontuur was gestart!

Het klussen kon beginnen en we hebben er bloed, zweet en tranen, maar vooral veel liefde in gestopt. Met trots kunnen wij zeggen dat wij een super fijne plek hebben gecreëerd voor onze gasten.

Nog elke dag genieten wij zelf van ons paradijsje. Wil jij ook graag komen genieten in ons paradijsje, we heten je graag welkom op onze plek !

Tot snel!

Annemarie & Rudolf

Direct boeken
Laden
Oeps!
 U voert een webbrowser die we niet volledig ondersteunen. Upgrade voor een betere ervaring.
De browser upgraden