WINACTIE

Onze plek voelt nog elke dag als een paradijsje voor ons. En nu verbouwing bijna achter de rug is, willen we graag weten hoe onze plek in de smaak valt. Wij willen jou de mogelijkheid geven om te proeven van onze plek tijdens ons proefweekend van vrijdag 27 juli t/m maandag 30 juli en ons te laten weten hoe onze droomplek ‘Corazon Andaluz’ bij jou in de smaak valt.

Wat kun je winnen: 

-3 nachten verblijf, inclusief ontbijt en 1 Spaanse tapasavond; 

- exclusief vlucht, autohuur

Voorwaarden

- Like onze pagina ( en/of tag iemand voor wie dit interessant is.)

- Vertel ons op onze facebookpagina waarom jij graag bij Corazon Andaluz zou willen verblijven en met wie [of stuur ons even een mailtje].

- Je kunt meedoen t/m woensdagavond 11 juli 21.00 uur; dezelfde woensdagavond krijgen de mensen met de leukste of mooiste inzendingen tussen 21-22 uur bericht.

- We hebben in het Proefweekend plek voor 4 stellen of individuen.

-Je ontvangt persoonlijk bericht van ons via facebook. Als je niet binnen 24 uur te reageert behouden wij ons het recht om iemand anders te selecteren. 

-De prijs omvat alleen de overnachtingen inclusief ontbijt en door ons verzorgde tapasavond. Vlucht en autohuur zijn voor eigen kosten. (Zie hieronder voor meer informatie over vlucht en autohuur) 

Hoe kom je bij ons: 

Vliegveld Málaga is op 40 minuten met de auto van ons vandaan. Dagelijks vertrekken er vluchten vanuit Nederland met Ryanair en Transavia hiernaartoe. 

Voor vluchten :
Zoek op Chaser  makkelijk naar de beste optie. 

Voor Autohuur:
Op vliegveld Malága zijn er vele aanbieders waar je een auto kan huren. Op Autoeurope kun je aanbieders met elkaar vergelijken. Wij hebben zelf goede ervaringen met FireFly en Malagacar.com. 

Vanuit de luchthaven is Coín goed te bereiken. De laatste kilometer naar onze B&B is een onverharde weg Je rijdt zo het platteland van Andalusië in. Deze weg is prima te rijden met elke huurauto. 

Voorafgaand aan je verblijf ontvang je van ons een uitgebreide routebeschrijving voor het laatste stuk vanuit Coín. Het is echt aan te raden deze te volgen en niet af te gaan op je navigatie. Deze stuurt je vaak de verkeerde kant op over niet bestaande wegen.