Je kan Finca Corazón Andaluz ook helemaal voor jezelf hebben. Geniet samen met je vrienden, famillie of sportclub van de rust bij onze Finca. De perfecte plek om weereens écht tijd voor elkaar te hebben. 

In Finca Corazón Andaluz is er plek voor maximaal 9 personen: 

Er zijn 4 comfortabele slaapkamers allemaal met een luxe Queen Size bed. Twee slaapkamers hebben hun eigen badkamer en één daarvan heeft tevens een eigen privé patio. De andere twee slaapkamers delen een luxe badkamer met bad en douche. Op een van de slaapkamers kan er nog een extra bed bij worden geplaatst.  

Er is een grote ruime woonkamer voorzien van zithoek een grote eettafel. De woonkeuken is voorzien van een fornuis, een afwasmachine een oven en een magnetron en een grote koelkast met vriesgedeelte. 

Bedlinnen, handdoeken en badlakens worden voorzien. 

Buiten zijn er diverse zitjes waar je kan genieten van het mooie uitzicht. Onder de veranda kun je aan een lange tafel met zijn allen genieten van het eten. 

Wil je eens een keer zelf niet hoeven koken en genieten van onze kookkunsten ? Indien gewenst kunnen wij ook extra services leveren zoals een verzorgd diner met authentieke Andalusische gerechten, een Paella party of een Tapasavond.

Prijzen

Laag seizoen: Oktober t/m April € 200,00 per nacht (minimaal 3 nachten)

Hoog seizoen: Mei t/m September € 250,00 per nacht (minimaal 5 nachten)

Boeken of meer info ? Stuur ons hier een berichtje