Relax en Geniet

- Wakker worden met alleen het geluid van fluitende vogels. Eenmaal buiten met een lekker kopje koffie of thee in je hand zie je hoe de natuur ontwaakt. Een lekkere slow start van je dag. 

Het ontbijtbuffet  staat ondertussen al voor je klaar op het buffet. Het ziet er allemaal heerlijk uit. Met de zon op je huid neem je lekker de tijd om hier van te genieten. 

Je bedenkt je wat je vandaag eens zal gaan doen. Misschien ga je dat mooie Moorse Paleis in Granada bezoeken wat je altijd al hebt willen zien. Maar  je hebt van ons ook al een aantal leuke insiders tips gekregen waar je ook erg benieuwd naar bent. Of zal je eens een dagje helemaal niks doen en lekker met een boekje bij het zwembad van het mooie weer en het uitzicht gaan genieten. 

Je kiest ervoor om in de ochtend een korte wandeling te maken  en daarna te lunchen in het bijgelegen Witte Dorpje bij dat typische Spaanse barretje wat Annemarie je heeft geadviseerd. In de middag heb je dan nog voldoende tijd om verder te lezen in het boek waar je aan begonnen bent en kan je lekker afkoelen in het zwembad. 

Vanavond koken Rudolf en Annemarie een Spaanse Paella, dus in de avond kan je lekker aanschuiven. Aan het einde van de middag komen ook de andere gasten terug en je kletst nog even met hun over hun dag. Dan is het tijd om aan te schuiven aan de lange gedekte tafel. Met de ondergaande zon op de achtergrond en zachte klanken van Spaanse gitaarmuziek geniet je van een heerlijk drie gangen diner.

Na nog lekker nagetafeld te hebben met de andere gasten en de gastvrouw en heer zoek je lekker je bedje op. Just a perfect day bij je eigen thuis in Andalusië. -

Wij zorgen er tijdens je verblijf er graag voor dat je optimaal kan relaxen en genieten en dat je niets te kort komt.

Elke ochtend staat er uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar met versgeperst sap, vers fruit, diverse soorten brood en beleg, yoghurt, huisgemaakte granola en zoetigheden. Heb je nog speciale wensen of allergiën laat het ons weten dan zorgen wij er voor.

Op verzoek kunnen we ook een eenvoudige lunch voor je verzorgen of een lunchpakketje voor onderweg.

Én een aantal keren per week wordt er gekookt door ons. Je kunt dan aanschuiven voor bijvoorbeeld een Paella avond, een drie gangen diner met authentieke Spaanse gerechten of een gezellige BBQ.