Corazón Andaluz is centraal gelegen. Ontdek het mooie Andalusie vanuit onze B&B. 

Natuur 

Het gevarieerde Andalusische landschap zorgt gegarandeerd voor prachtige uitzichten onderweg wanneer je Andalusie met de auto gaat verkennen. Onderweg naar een van de vele authenthieke witte dorpjes zie je steeds weer een ander landschap. 

Actief 

Dit mooie landschap leent zich natuurlijk ook uitstekend voor sportieve activiteiten zoals wandelen, mountainbiken ,fietsen, en paardrijden.

In de directe omgeving van onze B&B zijn er diverse wandelroutes beschikbaar. Daarnaast ben je binnen 20 minuten  in het natuurgebied Sierra Las Nieves. Dit natuurpark is 20.000 hectare groot. Vanuit het dorpje Tolox starten diverse wandelroutes door dit gebied. Iets verderop ligt ook nog de natuurgebied Grazalema, het bijzondere landschap van El Torcal en kun je het beroemde Caminito del Rey (Koningspad) bewandelen. 

Ook stoere outdoor activiteiten zoals off-road motorrijden, 4x4 tochten  en Buggy rides zijn mogelijk. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kunnen je in contact brengen met bedrijven in de omgeving die deze activiteiten voor je kunnen verzorgen. 

Cultuur

Of proef de cultuur tijdens een dagtrip naar een van de prachtige historische steden van Andalusië. Ieder met zijn eigen unieke historie en sfeer. 

Malaga is in 40 minuten te bereiken. Deze bruisende stad vol cultuur en historie met haar prachtige ligging aan het strand is zeker een bezoek waard. Bezoek een van de vele musea en andere culturele bezienswaardigheden (zoals het Picasso museum) , flaneer langs de prachtige boulevard, geniet in een van de vele tapasbarretjes of ga lekker shoppen in de bijzondere winkelstraten.
Voor leuke tips over Malaga kijk eens op:

Beleef Malaga

Granada is één van de mooiste steden van Andalusië en is in iets meer dan anderhalf uur te bereiken. Granada heeft een rijke geschiedenis. In deze stad zie je veel invloeden uit de Moorse cultuur. Een absolute must als je deze stad bezoekt is het bezoek aan het prachtige Moorse paleis Alhambra. 

In iets meer dan een uur ben je in Ronda. Ronda is een prachtige stad gelegen in de bergen. Het ligt aan twee zijden van een diepe kloof. Op de brug die de twee delen met elkaar verbindt heb je een duizeling wekkend uitzicht op deze kloof. Het is ook erg leuk om een wandeling door de kloof naar beneden te maken. Ronda is één van de oudste steden van Spanje en kent daarom een rijke geschiedenis met veel cultuur. 

Iets verder op ongeveer twee uur rijden liggen de steden Córdoba en Sevilla. Beide steden hebben een rijke geschiedenis met veel invloeden uit de Moorse Cultuur. Toch zijn ze ook zeer verschillend met elk hun eigen sfeer.